Taarten, cupcakes, cakepops, macarons

cupcake

Voor elke gelegenheid kan ik iets lekkers voor je maken. Van taarten tot cupcakes, cakepops of macarons, noem het maar op.

We gaan samen kijken we wat je precies wil en welke smaken daar dan het beste bij passen. Als we er helemaal uit zijn, maak ik een prijsopgave voor je.

De opdracht wordt bevestigd door binnen twee weken na ontvangst een aanbetaling van minimaal 50% van het totaalbedrag over te maken. Pas dan is ook de datum definitief gereserveerd. Graag ontvang ik uiterlijk 2 weken voor de leverdatum het resterende bedrag.

Thomas de Trein
Thomas de trein cupcakes

Prijzen

cupcake

Al mijn prijzen zijn indicatief. Wat behoort er tot de mogelijkheden?

  • Thema taart: v.a. €3,60 p.p (vanaf 12 pers)
  • Bruidstaart: v.a. €7,00 p.p (vanaf 30 pers)
  • Cake pops: v.a. €1,50 per stuk (vanaf 12 stuks)
  • Cupcakes: v.a. €2,50 per stuk (vanaf 6 stuks)
  • Macarons: v.a. €1,50 per stuk (vanaf 12 stuks)
  • Cake Smash: v.a. € 30,- (voor 12 pers)
  • Bruidstaart proeverij: €25,- (voor 2 pers)

Taarten worden geleverd incl. standaard vulling van vanille cake, twee lagen vanille botercrème, één laag aardbei confiture, afgesmeerd met botercrème en bekleed met fondant. Voor boetseersels, suikerbloemen of een print wordt een meerprijs bepaald.

Er zijn ook andere keuzes mogelijk, waaronder een stapeltaart (v.a. 20 pers) of een andere vulling. Kijk hier voor het assortiment aan smaken en vullingen. Ook hier voor wordt een meerprijs gerekend.

Alle taarten worden geleverd op een cakedrum met een mooi bijpassend lint.

Een persoonlijk gedecoreerde taart vergt veel tijd, voorbereiding en is handgemaakt. De prijs is dan ook afhankelijk van de uiteindelijke wensen qua decoratie, vulling en wordt op basis van een persoonlijke offerte aangeboden.

Sweettable

cupcake

In samenwerking met Christa’s Cookies is het vanaf nu ook mogelijk om een sweettable te bestellen. Combineer je prachtige taart met heerlijke koekjes, brownies, muffins en andere heerlijke taartjes, cupcakes, etc. Prijs op aanvraag.

Bezorging of afhalen

cupcake

Afhalen is gratis en kan bij mij thuis in Nieuwerkerk a/d IJssel op afspraak. Bezorgen behoort ook tot de mogelijkheden, vraag hier naar bij je bestelling.

Macarons babyshower

Bestellen?

cupcake

Elk taartje is een creatief proces en is daarom uniek. Om zeker te weten dat er een plekje vrij is in mijn agenda, is het raadzaam om uiterlijk 3 weken van tevoren te bestellen. Hoe eerder hoe beter eigenlijk, want mijn agenda raakt snel vol.

Wil je een taartje bestellen? Kijk even op: contact

Woezel en Pip

Bestelproces

Stap 1

Eerste contact
cupcake

Wil je een offerte opvragen of een bestelling plaatsen, begint het proces met contact opnemen. Bij voorkeur minimaal 3 weken van tevoren, maar hoe eerder hoe beter.

Stap 2

Smaak, vorm, kleur & design
cupcake

In de volgende stap gaan we samen kijken wat je precies zou willen, voor hoeveel personen, welk thema, het design en welke smaken daar het beste bij passen.

Stap 3

Offerte
cupcake

Naar aanleiding van je wensen zal ik een offerte voor je maken. De opdracht wordt bevestigd door binnen twee weken na ontvangst een aanbetaling van minimaal 50% van het totaalbedrag over te maken. Pas dan is ook de datum definitief gereserveerd. Graag ontvang ik uiterlijk 2 weken voor de leverdatum het resterende bedrag.

Bekijk hier mijn algemene voorwaarden.

Stap 4

Aan de slag
cupcake

Ik weet nu voldoende om aan de slag te kunnen met je taart. Ik ga ervoor zorgen dat deze op de dag er zo mooi mogelijk uit ziet!