Bruiloft: bedankjes

Bedank de gasten op je bruiloft met een uniek huwelijksbedankje. Deze hele gave mini mason jars heb ik voor mijn eigen bruiloft gemaakt. Nu: een paar dagen na de bruiloft kunnen wij en onze gasten nog een keer genieten van een heerlijk stukje taart. Herinneringen ophalen van een topdag! Wat een genot!

bedankjeMini mason jars

Deze super cute mini mason jars zijn gevuld met redvelvet cake en overheerlijke vanille botercrème. Om het compleet te maken: een houten lepeltje, bakerstwine in dezelfde tinten als de bruiloft.

Op zoek naar een leuk bedankje voor mijn eigen bruiloft wilde ik eigenlijk heel graag iets bakken. Dus ik ben op zoek gegaan. Op pinterest zijn echt heel veel leuke ideeën te vinden. Zoals macarons per twee verpakt, of per stuk verpakte cakepops. Toen ik deze gave mini mason jars voorbij zag komen wist ik het gelijk, dit is iets wat ik wil gaan maken!

Het was nogal een zoektocht, maar de gaafste mini mason jars en vooral belangrijk: de juiste grootte, vond ik bij Weddingdeco.nl. Zij hebben nog veel meer decoratie voor je bruiloft, echt een top winkel! Pas op, want je bent zo door je budget heen, haha.

Bedankt kaartjesbedankje

Last but not least, een gaaf bedankt kaartje helemaal in dezelfde stijl als onze trouwkaart. Via Blitzontwerpt.nl. Onze trouwkaarten serie staat ook online. Nieuwsgierig? Kijk hier.

Bedankjes voor je bruiloft

Ben je op zoek naar een leverancier voor je bruidstaart of naar een leuk bedankje voor op je bruiloft? Check dan even hier: Trouwen. Vanaf nu kan je deze gave gevulde mini mason jars ook bij mij bestellen voor je bruiloft met daarin elke smaak die jij maar wilt.