Cakesmash - giant cupcake

Cake smash

Naar aanleiding van de geboorte taart van mijn zoon Thijs, kwam ik op het idee om voor zijn eerste verjaardag een cake smash te organiseren. Ik dacht, waarom zou ik dat niet helemaal zelf kunnen doen? Ik heb tenslotte een goede camera en daglicht set, alleen nog een mooi decor bouwen, want met de taart komt het wel goed. Dus ik ging aan de slag.

De settingcake smash

Ik heb hele mooie (lichtgrijze) muren in huis met een mooie witte plint. Alleen voor de fotoshoot vond ik mijn vloer, die heel donker bruin is, echt niet mooi. Het was dus zaak om een nieuwe vloer te zoeken. Alleen waar begin je? Om een mooie setting te creëren voor mijn taarten, maak ik gebruik van een speciale foto tent of van mijn eigen woonkamer. Ik heb dan ook onlangs een aantal nieuwe achtergronden gekocht. Het is eigenlijk heel simpel: tafelzeil! Aangeschaft via www.tafelzeilonline.nl en één daar van had een hele mooie steigerhouten print. Had ik mooi gelijk mijn ‘nieuwe’ vloer te pakken!

Online speuren

Online speuren naar goede deals of unieke dingen vind ik echt heel erg leuk om te doen, dus ik had dan ook snel een hele mooie tassel slinger gevonden via www.partydeco.nl en ponpon’s via www.hema.nl. Het enige wat ik nu nog hoefde te maken was de giant cupcake / smash cake in de juiste kleuren. Dat kan je natuurlijk wel aan mij overlaten.

cake smash

Cake smash

Toen de setting klaar was en de taart gereed, hoefde ik alleen nog maar mijn zoon erbij te halen. Hij mocht helemaal los gaan op de taart, hij vond het prachtig!

Er zijn ook veel fotografen die een cake smash shoot aanbieden, maar als je een beetje handig bent met een camera, kan je het ook zelf doen.

De taart kan je via mij bestellen in de kleuren van jouw gekozen thema, custom made.