Gender reveal

Je bent zwanger en je wilt dolgraag het geslacht op een hippe en originele manier vertellen aan je vrienden en familie. Tegenwoordig is het helemaal in om een gender reveal party te houden. Daar kan een taart natuurlijk niet bij ontbreken! Maar er is nog veel meer mogelijk.

De uitslag: een jongen of een meisje?

Je zit helemaal op een roze wolk en dan is daar ineens de uitslag: het is een: ….?! Wil je het gelijk al weten of laat je de echoscopiste de uitslag in een envelop stoppen?  Een onwijs spannend moment en hoe vertel je dat op een leuke manier aan je vrienden en familie?

Helemaal van nu is om een gender reveal party te organiseren. Hierbij mag een gender reveal taart natuurlijk niet ontbreken. Een spannend moment, want bij het aansnijden komen jullie het geslacht te weten. De binnenkant van de taart heeft de kleur van het geslacht, terwijl er aan de buitenkant niets te zien is. Dit maakt het onwijs spannend.

Wat voor taart kies jij?

De gesloten envelop geef je aan je bakker. Als je de taart door mij laat maken mag je kiezen tussen een cake op kleur of een vulling op kleur. Natuurlijk mag je ook de lekkerste smaken uitkiezen voor de vulling van de taart. Design? Misschien heb je zelf al een leuk idee en anders zit ik vol leuke ideetjes om samen met jou een prachtige taart te ontwerpen.

Een gender reveal party kan je ook anders aanpakken. Ook heel leuk is om cupcakes of cakepops met een gekleurde binnenkant te serveren. Dan kan iedereen tegelijkertijd een hapje nemen en het geslacht zien.

Voor meer informatie zie: contact.

gender revealgender reveal cupcakesBinnenkant gender reveal cupcakegender-reveal-binnenkant