Nieuwsbericht november 2017

Hoi allemaal! Het werd eens tijd voor een nieuwsbericht, ik heb jullie zoveel te vertellen! De bakery gaat namelijk verhuizen, maar ook de prijs wordt helaas per 1 januari hoger. Verder ook nog een update over de website van Receptidee Bakery. Lees hieronder meer!

 

Verhuizenverhuizen
Sommigen van jullie weten het inmiddels al, maar Receptidee Bakery gaat in 2018 verhuizen. We weten nog niet precies wanneer en waar naar toe, maar wel dat het meer in het midden van het land gaat zijn. Voor sommigen dus goed nieuws en voor anderen weer wat minder. Echter niet getreurd, ik ga zeker niet stoppen! De komende maanden ben ik nog gewoon hier in Nieuwerkerk a/d IJssel en daarna kunnen we natuurlijk ook een weg vinden om je lekkernijen op de gewenste locatie te krijgen. Ik hou jullie op de hoogte! Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt.

Website
Wellicht is het je al opgevallen, maar mijn website heb ik even flink onder handen genomen. Naast het maken van taarten is mijn website onderhouden ook een hobby van mij en dus heb ik afgelopen week even de tijd genomen om hem weer helemaal up to date te krijgen! Https (beveiligde verbinding), een bestelbutton en testimonials zijn toegevoegd.

Beoordelen / recensiegoogle reviews
Heb je in het verleden taart bij mij besteld en nog geen recensie achter gelaten? Dat kan nog steeds! Via Facebook of Google. Elke review waardeer ik enorm en helpen klanten om goede een keuze te maken, bijvoorbeeld alleen sterren geven mag ook. Dankjewel alvast!

Veranderingen in de prijs

nieuwsbericht euro teken

De afgelopen maanden zijn de prijzen op roomboter, slagroom en andere zuivel producten met ruim 200% gestegen, hierdoor ben ik helaas genoodzaakt mijn prijzen per 1 januari 2018 hierop aan te gaan passen. Eind november zal ik de nieuwe prijzen op mijn website kenbaar maken.

Taart? Bestel op tijd!
Het nieuwe jaar staat alweer bijna voor de deur en ik zit alweer bijna vol tot het einde van het jaar. Mocht je in december nog een taartje willen bestellen, wees er dan snel bij!