Sandra

Cake decorator & eigenaar

cupcake
Suikerbloemen

Sinds 2011

Hoi! Ik ben Sandra, 36 jaar, getrouwd en moeder van twee kids van 5 en 7. Naast mijn reguliere baan in de IT, ben ik ook eigenaar van mijn eigen bedrijf: Receptidee Bakery. Hier maak ik unieke, maar vooral ook prachtige taarten. Een plek waar ik volledig mijn creativiteit in kwijt kan, heerlijk!

In 2011 heb ik mijn allereerste fondant taart gemaakt. Dat vond ik echt zo ontzettend leuk om te doen! Van het een kwam het ander en ik ben flink gaan oefenen. Mijn hobby breidde zich snel uit en in 2015 ben ik de uitdaging aangegaan: een eigen bedrijf!

Mijn doel: ieder taartje niet alleen lekker, maar ook zo mooi mogelijk te maken. Ik heb daarbij echt oog voor details en vind het belangrijk dat het naast lekker ook echt een hele mooie taart is met een strakke afwerking.

Ik maak alle vullingen zelf vanaf scratch, met eigen recepten. Daardoor zijn mijn producten altijd vers en heel erg lekker!

Je kan bij mij terecht voor je bruidstaart, bedankjes voor op je bruiloft, verjaardagstaart, maar ook bijvoorbeeld voor een cake smash, gender reveal en andere thema taart, cupcakes, cakepops, macarons, noem het maar op.

Meer informatie? Klik

Naast taarten bakken kook ik ook heel erg veel. Ik heb mijn kookboek vastgelegd in een overzichtelijke website, wel zo handig! Link: Receptidee.nl