Cake

- Chocolade
- Red velvet
- Vanille
Bekleden

- Fondant
- Afgesmeerd met botercrème
Afsmeren

- Vanille botercrème
- Witte chocolade ganache

Luchtige botercrème:

- Aardbei
- Baileys
- Bastogne
- Bosvruchten
- Chocola: wit, melk of puur
- Citroen
- Framboos
- Karamel
- Mango
- Oreo
- Prosecco
- Speculoos
- Vanille
Premium vullingen:

- Banketbakkersroom
- Zwitserse room
- Chocolade ganache: wit, melk of puur
- Cream cheese (roomkaas crème)

Om het extra lekker te maken:

- Confiture: aardbei, framboos, bosvruchten
- Vers fruit: mango, framboos, aardbei*
- Lemon curd
- Salted karamel
- Karamel
- Stukjes chocolade
- Stukjes koek, zoals: bastogne, oreo of speculaas
*afhankelijk van het seizoen
Lekkere combinaties:

- Citroen crème & lemon curd
- Citroen crème & frambozen confiture
- Chocolade crème & gezouten karamel
- Oreo crème & karamel
- Prosecco crème & frambozen confiture
- Red velvet cake & cream cheese
- Witte chocolade crème & frambozen confiture
- Mango limoen curd & verse mango stukjes
